miercuri, 6 aprilie 2011


Eu credeam ca totul e numai valvataia din sange si dorinta.Abia acum vad ca poti iubi cu fiecare picatura de sange cu fiecare rasuflare si totodata sa fii coplesit de o liniste atat de dulce si fara de margini de parca Somnul si Moartea ar fi ogoit sufletul pentru totdeauna.Privesc linistea copacilor si mi se pare ca ea e si in mine: Acum inteleg ca poate exista o fericire pe care oamenii nu au cunoscut-o.
Ne facem de cap, ne indreptam spre prapastie . Ceva necunoscut se indreapta catre noi dinspre viitor, se frange la picioarele noastre si moare langa noi si nu vrem sa impovaram viata si sa servim mortii dinainte de a ne lua.Viata exista pentru ea insasi nu pentru ce va fi dincolo de ea.

Un comentariu:

  1. Buna ziua
    Imi cer scuze ca va deranjez insa va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri. (daca sunteti de acord la mine titlul este Bancuri iar linkul http://bancuri.iasi365.com)
    Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra( adresa mea de mail este corcosan@yahoo.com).
    O zi buna va doresc

    RăspundețiȘtergere